ny-forside

Hotel Sønderborg Kaserne

Langs den gamle kaj i Sønderborg ligger HOTEL Sønderborg Kaserne majestætisk
– som kasernen har gjort det i flere generationer. 
Her kan du opleve en gammel kaserne, som i vinteren 2019 har været igennem den helt store renovering. Nu står kasernen atter klar til at huse en masse mennesker – denne gang er skosværte, metalskabe og køjesenge dog skiftet ud med mere moderne omgivelser, bløde senge og en dejlig morgenmad med udsigt til Alssund. 

Alle suiter på HOTEL Sønderborg Kaserne er opdelt i stue, soveværelse og badeværelse. Alle værelserne er individuelt indrettet med dobbeltseng, skrivebord, sofa samt TV. 

Størstedelen af værelserne har desuden altan samt en smuk udsigt til havet og det øvrige liv på Byens Havn.

Anmeldelser

5/5

anbefalelsesværdigt

Kære HOTEL Sønderborg Kaserne. Vi er to veninder, som havde brug for et enkelt ophold i Sønderborg og valgte HOTEL Sønderborg Kaserne efter flere tilbud, da vi syntes det lød lovende. Vi ankom og fik en venlig, kærlig og hjælpsom velkomst. Værelset var fantastisk og der var velkomstgave til gæsten.

Vi har været på andre hoteller i Sønderjylland, hvor TV sender flere tyske programmer end danske, men ikke her, og det i sig selv er jo en fornøjelse. Det er også skønt at gæsten ikke er afhængig af en nøgle til værelset, gæsten kan komme og gå som det passer sig.
HOTEL Sønderborg Kaserne er anbefalelsesværdigt og vi kommer tilbage, men næste gang bliver det for et længere ophold.

Annette og Anni, Nordjylland​

5/5

Personalet supervenligt

Dejligt hotelværelse. Fin seng. God udsigt fra værelset. Fin morgenbuffet. Personalet supervenligt!

Frank

5/5

Perfekt til møde

Vi var fire deltagere, som havde behov for et morgenmøde. Vi fik et dejligt lokale, som passede perfekt til mødet. Der var en formidabel udsigt til Dybbøl Mølle, Alssund og kig til Sønderborg slot. Vi blev mødt med et smil og frisk morgenkaffe med brød til. Jeg vil anbefale stedet. Der er en god stemning og hotellet ligger meget centralt for mange oplevelser.

Lars Alex Kristensen, Vejle

Kultur
HOTEL Sønderborg Kaserne ligger i hjertet af Sønderborg, hvorfra de fleste attraktioner kan nås inden for gåafstand. Læg fx vejen forbi det nye Multikulturhus, Sønderborg Slot, Sønderborghus, Alsion, Borgen Shopping, gågaden samt de mange forskellige restauranter på havnen og i byen. Derudover ligger den historiske Dybbøl Banke blot 5 minutters kørsel væk.

Transport
Togstation og busstation ligger ligeledes med kort afstand til hotellet, imens Sønderborg Lufthavn kan nås inden for 10 minutters kørsel.

Parkering
Vi har parkeringsplads lige ved hotellet. Her er det også muligt at oplade el-biler med 240V/10A,  400V/32A og 400V/64A CE stik. 

Følg med på instagram

[instagram-feed num=4]

Gavekort

Giv en skøn oplevelse i Sønderborg – Perfekt overraskelse til dem, der har alt eller ikke ønsker sig noget!